Parama dėkojame




Sprogimas

Apie pusšimtis žmonių dalyvavo apsikabinimų akcijoje šalia Ukrainos ambasados

apsikabApie pusšimtis žmonių penktadienį šalia Ukrainos ambasados Vilniuje dalyvavo apsikabinimų akcijoje, skirtoje pagerbti šios šalies laisvės gynėjus.

„Manau, kad dalyvavo apie 50 žmonių. Gera emocija, visi su gera nuotaika, pasipuošę, lietus akcijos tikrai nesugadino“, – BNS sakė akciją organizavusio Lietuvos pašto atstovė spaudai Monika Pulokė.

Žmonės per pietų pertrauką buvo kviečiami ateiti pasipuošę Ukrainos vėliavos spalvomis ir apsikabinti.

Susirinkusiesiems dėkojo Ukrainos ambasados atstovai, kuriems įteiktas simbolinis pašto ženklas, skirtas Ukrainos laisvės gynėjams.

„Džiaugiuosi, kad Lietuvos paštas šiuo gražiu gestu prisideda prie palaikymo Ukrainos žmonėms, narsiai kovojantiems už savo ir visos Europos laisvę“, – sakė susisiekimo viceministrė Agnė Vaiciukevičiūtė.

„Eglės Kirlytės sukurtas pašto ženklas, kartu su geriausiais linkėjimais, keliaus ant laiškų ir atvirlaiškių per Lietuvą ir visą pasaulį, skleisdamas žinią apie mūsų šilumą, paramą ir vienybę tiek su nežmoniška agresija susiduriančia valstybe, tiek su ukrainiečiais, saugų prieglobstį jau radusiais čia, Lietuvoje“, – teigė ji.

Idėją, anot organizatorių, įkvėpė tą pačią dieną išleidžiamas Ukrainos laisvės gynėjams skirtas pašto ženklas, kuriame pavaizduotas dviejų žmonių apsikabinimas.

Kiekvienas įsigydamas šį pašto ženklą prisidės prie Ukrainos palaikymo, nes vieną eurą nuo pašto ženklo kainos skirs organizacijai paramos fondui „Mėlyna ir geltona“ (Blue / Yellow).

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode