Parama dėkojame




Sprogimas

Kalifornijoje pristatytas naujasis „iPhone 11“: kam kūrėjai skyrė daugiausia dėmesio?

Rugsėjo 10 dieną Kalifornijoje pristatyti nauji „iPhone“ šeimos nariai. Jais tapo „iPhone 11 Pro“, „iPhone 11 Pro Max“ ir įprastas „iPhone 11“. Telefono kūrėjai daugiausia dėmesio jie skyrė vaizdo kamerų patobulinimams ir įrenginio dizainui, be to, nepamiršo ir žaidimų mėgėjų.

Renginys prasidėjo pristatant žaidimus, kuriais galės mėgautis naujojo telefono savininkai. Žaidimų mėgėjai tikrai galės išmėginti ne tik vaizdo, bet ir garso galimybes, pavyzdžiui, nardydami po ledu arba bandydami susigrąžinti pas piktą muzikos mokytoją prarastą klausą. Visa tai – „Apple Arcade“ platformoje, kurią išmėginti nemokamai siūloma mėnesį.

Vėliau eilė atėjo filmų ir serialų mėgėjams, kuriuos sužavėti turėjo unikali neregių kovos istorija. Visa tai – papildomos „Apple TV Plus“ paslaugos. Tiesa, pirkdami kopmanijos produktus, klientai galės filmais metus mėgautis nemokamai.

„iPad“ keičia tai, kaip mes mokomės, kuriame. Matau nuostabią šio įrenginio ateitį“, – sakė dar didesnio ekrano versiją pristatęs įmonės vadovas. Jis teigė, kad vartotojus turėtų sužavėti ir planšetės ekrane iššokanti klaviatūra, kuri leidžia toliau naršyti internete. Šio įrenginio kaina prasidės nuo 329 dolerių.

Atėjo laikas ir laikrodžiams. Naujasis „Apple Watch“ ne tik leis bendraujant matyti vienas kito veidą, tačiau ir sekti vienas kito sveikatos būklę. Įsivaizduokite, jei bendraujate su besilaukiančia žmona?

Be to, tokie laikrodžiai gali padėti mesti svorį, stebėti net ir autizmu sergančius vaikus. Taip, išmanieji laikrodžiai nori pakeisti slaugytojus ir gydytojus. Įdomiausia tai, kad naujasis išmanusis laikrodis neišsijungs kas kartą apvertus riešą, tačiau jo skleidžiama šviesa netrukdys poilsio ir neeikvos baterijos.

Naujas laikrodis leis iš karto matyti ir sekti aukštį, kuriame esate, suskaičiuos metrus, kuriuos pakilote ar nusileidote. Dar daugiau, su tokiu laikrodžiu galėsite bet kuriuo metu išsikviesti pagalbą. Tokių laikrodžių kaina prasidės nuo 399 dolerių.

Bet šio vakaro karalius – visgi naujasis telefonas. Jis išsiskirs erdviniu garsu, 3D vaizdo kamerų dizainu. Dvejos kameros jo gale padės fiksuoti ne tik peizažus, bet daryti puikius portretus. Prie gero rezultato prisidės ir dirbtinis intelektas.

Filmukas, sukurtas naujojo telefono vaizdo kamera išties daugybei pristatymo dalyvių užėmė kvapą. Bet šioje vietoje norisi pasakyti, kad padaryta daug vejantis kiniško konkurento technologines galimybes. Įdomu tai, kad norėdami filmuoti jūs tiesiog galėsite nepaleisti fotografavimo mygtuko.

Padės žaisti telefonu?

Renginio vedėjai pabrėžė, kad naujasis procesorius padės kokybiškai žaisti kompiuterinius žaidimus. Naujasis telefonas turėtų kainuoti nuo 699 dolerių.

Tada buvo atskleistos ir likusios paslaptys. „iPhone 11 Pro“ turi sužavėti savo dizainu ir trimis kameromis. Ir, žinoma, nauju procesoriumi. Iš esmės jis patobulintas energijos taupymo ir įrenginių mokymosi procesuose.

Naujos kartos kameros taip pat turėtų bent jau pasivyti konkurentų pasiektas ribas, o galbūt jas ir pralenkti.

Šio telefono atveju su žmogaus smegenų neuronais žaidžia ir pats įrenginys. Pasirodo, jo kamera dar kuris laikas prieš paspaudžiant mygtuką daro nuotraukas, kurias po to sujungia.

Lrt.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode