Sprogimas

Laikas planuoti keliones 2019-ųjų žiemai!

Sakoma, vasaros metu ruošt roges žiemai, tad jeigu jau galvojate apie atostogas – siūlome jas pradėti planuoti dabar. Ypač tokiu atveju, jeigu atostogaus bus švenčių metu. Tokiu atveju privalu planuoti iš anksčiau, kadangi kuo laikas artimesnis – tuo bilietų bei kitos paslaugų kainos bus didesnės. 

www suteikia galimybę be jokio vargo susiplanuoti kelionę. Žinoma, reikia įvertinti ir savo poreikius, kadangi internete informacijos apstu, tad tik ją palyginus apsispręsite, ko Jums

reikia.

Kur geriausia keliauti žiemą?

Žiemos metu lietuviai dažniausiai renkasi šiltesnius kraštus, kadangi nori atsipalaiduoti ir pamiršus visus rūpesčius pasimaudyti saulės voniose. Tokių šalių labai daug, svarbiausia,

nereikia keliauti labai toli. Ieškantys pigumo labai dažnai renkasi Bulgariją, kadangi ji leidžia atsipalaiduoti per daug nepermokėjus. Taip pat labai mėgstama Turkija, tačiau priešingai – ji dažniausiai traukia tuos, kurie nori aukštos kokybės bei komforto. Dėmesio labai daug sulaukia ir tokios pietinės šalys kaip Graikija, Italija bei Ispanija. Tiesa, čia verta keliauti ne tik dėl puikaus oro, tačiau ir kultūrinės įvairovės. Šios šalys turi tikrai kur kas daugiau ką pasiūlyti nei tik žydras baseino vanduo.

Kaip nepermokėti už bilietus ir paslaugas?

Planuojantys keliones žiemą turi nepamiršti, kad geriausia bilietų ieškoti jau vasaros metu. Nors tuo metu atrodo, kad kelionė labai toli, tačiau laikas labai greitai bėga. Juolab, iš taip pat anksti visada verta užsisakyti ir viešbučio bei transporto paslaugas. Dažniausiai artėjant datai, ypač artėja bt šventėms – kainos labai kyla. Nors kartais atrodo, kad mėnesių eigoje nuomonę dėl vienų arba kitų dalykų gali pasikeiti, tačiau geriausia susitvarkyti visus niuansus prieš kelionę ir paprasčiausiai jos laukti ramiai negalvojant apie jokius rūpesčius.

O jeigu pirksite bilietus prieš gerus pusę metų – tikrai nemažai sutaupysite. Žiema yra labai puikus metas kelionėms. Ir tikrai nebūtinai tik į šiltus kraštus, kadangi net ir aktyvios pramogos sniege dažnai yra vienas puikiausių pasirinkimų. Juolab, nebijokite išbandyti ką nors naujo. Galbūt tai taps Jūsų aistra.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode