Sprogimas

„Tele2“ veiksmų planas verslui: nuo išmanių sprendimų iki nemokamų paslaugų

Karantinas tapo dideliu iššūkiu verslui, todėl šiandien svarbu imtis skubių veiksmų, kad verslo veikla kuo greičiau atsigautų. Reaguodamas į dabartinę situaciją, mobiliojo ryšio operatorius „Tele2” paruošė specialius pasiūlymus, kurie padės sustiprinti verslo strategiją, padidinti verslo procesų efektyvumą ir sumažinti veiklos kaštus.

1. Kaštų mažinimui – 3 mėnesiai nemokamų „Tele2” paslaugų

Atsižvelgiant į sudėtingą situaciją, „Tele2” solidarizuojasi su verslu ir dovanoja net 3 mėnesius nemokamų paslaugų Lietuvoje visiems naujiems verslo klientams. Efektyvus išmanių sprendimų ir svarbiausių ryšio bei interneto paslaugų paketas padės verslui atsigauti, padidinti našumą ir sumažinti veiklos kaštus.

„Svarbiausias mūsų verslo prioritetas yra padėti jūsų verslui, todėl suprasdami, koks sunkus šis laikotarpis yra smulkaus ir vidutinio verslo segmentui, net tris mėnesius visiems naujiems verslo klientams leisime „Tele2” paslaugomis naudotis nemokamai, su galimybe jų atsisakyti be jokių papildomų mokesčių“, – sakė Lukas Mulevičius, „Tele2” marketingo verslo klientams vadovas.

Pasiūlymas galioja naujiems „Tele2” verslo klientams bei esamiems „Tele2“ klientams, kurie neturi balso ryšio paslaugų sutarties. Persigalvojus, per pirmuosius tris paslaugų tiekimo mėnesius, planą bus galima nutraukti bet kuriuo metu ir be jokių papildomų mokesčių.

Pasiūlymas negalioja įrangai, tarptautiniam ir tarptinkliniam ryšiui bei trečiųjų šalių paslaugoms.

Sužinoti daugiau apie pasiūlymą galite bet kuriame „Tele2“ salone, numeriu 1885 arba internete: https://tele2.lt/verslui/

2. Būtiniausios paslaugos verslui su „Power Pack“

Karantino metu pamatėme, kad pritaikius išmanius ir kokybiškus ryšio bei interneto sprendimus, biuras gali būti ten, kur esate jūs ar jūsų darbuotojai – kiekvieno namuose ar kelyje.

Taupant jūsų laiką ir kaštus, „Tele2” siūlo kone geriausią pasirinkimą smulkiam ir vidutiniam verslui – išmanių sprendimų ir neribotų pokalbių bei interneto planų paketą „Power Pack“, idealiai pritaikytą mobiliam arba nuotoliniam darbui, už vieną, mažesnę kainą.

Komplektas apima visas verslui svarbiausias paslaugas, tokias kaip „Tele2 Laisvas internetas” visiems įmonės darbuotojams, išskirtines sąlygas reikalingos įrangos įsigijimui, neribotus pokalbių planus ir „Išmanųjį skambučių valdymą“. Visa tai – dar geresniems įmonės veiklos rezultatams.

Be to, verslui taip pat teikiamos nuotolinio išmaniosios įrangos taisymo neišeinant iš namų ar biuro paslaugos, programinės įrangos diegimas bei kiti aktualūs verslui skirti sprendimai.

3. Efektyviam darbui – išmanus skambučių valdymas

Klientų pamėgtas, paprastas ir efektyvus „Išmanaus skambučių valdymo“ sprendimas leidžia lengvai valdyti įmonės skambučius be jokios papildomos įrangos ir diegimo mokesčio. Paslauga veikia tiesiog jūsų išmaniajame telefone.

Kadangi šiuo metu kiekvienas skambutis yra aukso vertės, „Išmanusis skambučių valdymo“ įrankis nukreips visus fiksuoto telefono numerio ar sergančio bei atostogaujančio darbuotojo skambučius jo dirbantiems kolegoms. Tai padės jums nepraleisti nė vieno skambučio ir neprarasti svarbių klientų.

Be to, galėsite atsisakyti ir laidinio telefono – nuo šiol įmonės administratoriaus funkcijas atliks išmanusis skambučių valdymas, kurio dėka galėsite dirbti daug produktyviau.

Taip pat turėsite galimybę pasinaudoti ir kitais išmanaus skambučių valdymo privalumais – pokalbių įrašymo, nepažeidiant BDAR reglamento, funkcija, išsamia skambučių statistika, išmaniuoju autoatsakikliu, pasisveikinimo pranešimais ir virtualiu skambučių administravimu. Taip ne tik sutaupysite, bet ir padidinsite darbo našumą bei pagerinsite klientų aptarnavimo kokybę.

Išskirtinė pokalbių įrašų paslauga leis sudaryti sutartis su klientais tiesiog telefonu, padės operatyviai išspręsti visus iškilusius ginčus, suteiks galimybę lengvai ir greitai pasitikslinti užsakymų detales bei padės tobulinti klientų aptarnavimą.

Sužinoti daugiau apie pasiūlymus verslui galite bet kuriame „Tele2“ salone, numeriu 1885 arba internete: https://tele2.lt/verslui/

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode