Sprogimas

Tėvo diena: kaip nustebinti tėtį?

Šiais metais, tėvelių dieną švęsime birželio 7 dieną. Tad ji jau visai ne už kalnų! O tai reiškia, kad metas pradėti galvoti, kaip nustebinti mylimą tėtį.

Dažnai sakoma, jog meilės nenusipirksime už jokius pinigus. Na, o kalbant apie tėvus, svarbiausia meilė, rūpestis ir ryšys. Todėl norime pasiūlyti tą dieną skirti tėčiui bei jo mylimoms veikloms: žvejybai, filmų peržiūrai, gardžiam maistui, vyno degustavimui ir t. t.

Mylima tėčio veikla

Parodyti meilę galima įvairiais būdais. Vienas jų – skirti dieną tėčio norams įgyvendinti. Jei tėtis – užkietėjęs žvejys – nusivežkite jį į pramoginę žvejybą, kur jis galės ne tik susižvejoti įspūdingą laimikį, bet ir jį išsikepti! Jei tėtis – tikras gurmanas, padovanokite jam unikalią degustaciją, kurioje jam dar nėra tekę dalyvauti. Tai gali būti maisto ar gėrimų degustacija.

Jei tėtis dievina žiūrėti filmus, nusivežkite jį, į dabar ypač populiarius, drive-in kino seansus. Tai bus nauja patirtis, kuri įsimins ilgam! Dar viena idėja – knyga. Jei tėtis mėgsta skaityti, geriausia dovana – knyga ar knygyno čekis.

Galbūt Jūsų tėtis – ekstremalių pojūčių mėgėjas. Tuomet dovanokite jam skraidymą parasparniu, šuolį parašiutu, ekstremalų vairavimą su Lamborghini ir t. t. Svarbiausia – atsižvelgti į jo norus bei svajones.

Įvaizdžio pakeitimas

Nemažai kirpėjų šiuo metu pasakoja, kad daugelis ištrūkę iš namų, nori pakeisti įvaizdį. Jei ir Jūsų tėtis toks, tuomet dovanokite įvaizdžio pakeitimą! Užregistruokite jį į barzdaskutyklą, kur jam suformuos ne tik barzdą, bet ir sukurt naują šukuoseną.

Pasimatymas namuose

Karantino metu ne visi planai gali pavykti, todėl apgalvokite ir pasimatymo namuose idėją. Išrinkite keletą jo mėgstamų filmų, užsisakykite arba pagaminkite pietus ar vakarienę bei puikiai praleiskite dieną su šeima.

Tiesa, verta paminėti ir tą variantą, jei tėtis yra vyresnio amžiaus ir negalite jo lankyti. Tokiu atveju užsakykite maistą jam į namus bei susiskambinkite vaizdo skambučiu. Tai bus vakarienė per atstumą, kuri taip pat įsimins ilgam, nes, tikriausiai, tai bus pirmoji tokia Tėvo diena jam.

Tėvo dienos dovanos nebūtinai turi būti materialios ar brangios. Kartais užtenka paprasto skambučio, pasakyti „myliu“, nusiųsti atviruką, gėlių ar, kaip minėta, maistą į namus. Viskas įmanoma, net karantino metu, tereikia genialių minčių!

20-76

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode