Sprogimas

Šventiniai „Tele2“ pasiūlymai: dovanos, eSIM laikrodžiai ir dvigubai daugiau duomenų

Artėjant Kalėdoms verta pasinaudoti išskirtiniais „Tele2“ pasiūlymais. Juos rasite operatoriaus salonuose ir internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.

„Visuomet atsižvelgiame į klientų poreikius ir siekiame pasiūlyti naujas paslaugas bei planus, kurie užtikrina mobilumą ir nevaržomą bendravimą su artimaisiais“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

Nauja „Vieno numerio paslauga“ išmaniesiems įrenginiams

Vieno numerio paslauga susieja telefoną ir laikrodį – skambučius, telefone esančių programėlių pranešimus ir SMS gausite į abu įrenginius tuo pačiu metu. Paslauga galima naudotis net tada, kai telefonas yra toli, nes laikrodis palaiko eSIM technologiją. Šiuo metu ją galima išbandyti su laikrodžiais „Samsung Galaxy Watch 2“ ir „Samsung Galaxy Watch 3“, palaikančiais eSIM.

Paslaugą „Vienas numeris“ aktyvuosite įsigiję planą „Neriboti GB laikrodžiui“. Plano su neribotais duomenimis, pokalbiais ir SMS kaina – vos 4, 90 Eur/mėn. Jis bus pridėtas prie jūsų jau turimo telefono abonemento.

Pasiūlymas galioja pasirinkus bet kurį laikrodį ir mokant visą sumą iš karto arba sudarant 24 mėn. sutartį su pradine įmoka ir kas mėnesį mokant sumą, kuri nurodyta www.tele2.lt prie konkretaus laikrodžio modelio. „Samsung Galaxy“ išmaniųjų laikrodžių su eSIM kaina prasideda vos nuo 8,81 Eur/mėn.

Dvigubai daugiau GB už tą pačią plano kainą

Puiki naujiena mėgstantiems naršyti internete. Šiuo metu pratęsus sutartį arba išsirinkus naują pokalbių planą suteikiama dvigubai daugiau gigabaitų už tą pačią plano kainą.

Pasiūlymas galioja renkantis planą arba įrangą su mokėjimo planu. Visą sutarties laikotarpį nurodyti plano GB dvigubinami, netaikant jokio papildomo mokesčio. Pasiūlymu galima pasinaudoti iki šių metų gruodžio 30 d. imtinai.

Pokalbių planų su dvigubai daugiau GB, neribotais pokalbiais ir neribotais SMS kaina prasideda nuo 8,50 Eur/mėn, pasirašant 18 arba 24 mėn. sutartį.

Kalėdinės nuolaidos ir dovanos

Šiuo metu „Tele2“ turi ypač daug patrauklių šventinių pasiūlymų. Perkantiems „Samsung S20“, „Samsung S20+“, „Samsung S20 Ultra“, „Samsung Note 20 Ultra“ arba „Samsung Fold 2“ telefonus dovanojamos „Samsung Galaxy Buds Live“ ausinės. Dovanos vertė – 199 eur. Dovanų kiekis ribotas.

Už specialią, vos 249 Eur kainą, šiuo metu galite įsigyti net du patvarius ir ryškius telefonus „Fonos 03“ su 5,7 colių įstrižaine ir 4000 mAh talpos baterija. Abu telefonus galima įsigyti sumokėjus visą minėtą sumą iš karto arba nurodytomis įmokomis su bet kuriuo iš www.tele2.lt skelbiamų pokalbių planų ir 24 mėn. sutartimi.

Taip pat šiuo metu gausu nuolaidų ausinėms ir garso kolonėlėms, išmaniesiems laikrodžiams, televizoriams, kompiuteriams ir planšetėms bei kitiems išmaniesiems įrenginiams.

Rekomenduok draugą – gauk 25 Eur nuolaidą paslaugų sąskaitai

Dabar kiekvienam, pakvietusiam draugus ar artimuosius naudotis „Tele2“ paslaugomis, operatorius siūlo 25 Eur nuolaidą paslaugų sąskaitai, o jo draugui dovanoja 100 GB duomenų metams. Akcijoje „Rekomenduok draugą“ dalyvauti gali visi privatūs „Tele2“ klientai. Pasiūlymas galioja pakviestam draugui sudarius bent 12 mėn. terminuotą sutartį.

Daugiau informacijos apie pasiūlymus ir akcijas sužinositewww.tele2.lt, „Tele2“ salonuose arba paskambinę telefonu 117. Įrenginiams papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis. Pasiūlymų laikas ir įrenginių skaičius ribotas.

Operatorius rekomenduoja paslaugas užsisakyti nuotoliniu būdu. Jei to padaryti nėra galimybės, atvykus į saloną ragina laikytis visų saugumo taisyklių: bent 2 m atstumo nuo aplinkinių, dėvėti apsaugines kaukes, pasirūpinti rankų higiena ir laikytis čiaudėjimo etiketo.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode