Sprogimas

Vasariškos avalynės moterims tendencijos

Svarstydamos, kokia avalynė turėtų papildyti mūsų batų lentynas, vasarą turime kone daugiausiai pasirinkimų – šiam sezonui tinka patys įvairiausi apavų tipai. Visgi, norėdamos sukurti stilingą įvaizdį, prieš įsigydamos naujus batus, pasidomime ir vyraujančiomis madomis. Siūlome susipažinti, kokios vasariškos avalynės tendencijos bus madingos šį šiltąjį sezoną.

 

Basutės su dirželiais

Dar kitaip skambiai vadinamos gladiatorių basutėmis, jos ir vėl sugrįžta į mados tendencijų viršūnes. Tiesa, tokia avalynė niekuomet nebuvo išėjusi iš mados, tačiau kurį laiką jos nematėme tarp pagrindinių rekomendacijų. Tačiau šiemet drąsiai galite tokias basutes avėti tiek prie vakarinės suknelės, tiek ir prie džinsų – jos bet kuriuo atveju suteiks Jūsų įvaizdžiui dar daugiau elegancijos.

„Mules“ stiliaus šlepetės

Tai – įspiriamo stiliaus, dažniausiai kulniuką turinčios šlepetės su atviru priekiu ir galu. Šią vasarą bus madingas pats tokių apavų tipas, tad drąsiai galite eksperimentuoti su įvairiomis jų medžiagomis ir spalvomis.

Batai ant platformų

Platformos šią vasarą išgyvena aukso amžių – dizaineriai siūlo kojas tiesiogine prasme pakelti į naujas aukštumas su dangų siekiančiais platforminiais aukštakulnių kulnais. Tokia stilistika įkvėpta 90-tųjų, kuomet masyvūs aukštakulniai su spalvingomis platformomis buvo ypač madingi. Tačiau jei nenorite tokio drąsaus ir ryškaus įvaizdžio, šią vasarą lygiai taip pat galite rinktis bet kokio kito tipo, aukštesnę ar žemesnę platformą turinčią avalynę. Svarbiausia, kad pačios su ja jaustumėtės patogiai. Dažniausiai itin palankiai vertinami neaukštą platformą turintys mokasinai – juos apžiūrėti galite čia: https://pigu.lt/lt/apranga-avalyne-aksesuarai/avalyne-moterims/bateliai-moterims/f/all/mokasinai.

Ryškiaspalvė avalynė

Nors juodų atspalvių niekuomet nepavyks pranokti kalbant apie universalumą, akivaizdu, kad šią vasarą mados atstovų tokia spalva buvo kiek primiršta. Iš dalies tai nulėmė faktas, jog tarp drabužių madų galėjome išvysti daugiau ryškių, gyvybingų spalvų – jos persikėlė ir į avalynę. Tad šį sezoną drąsiai galite žaisti su pačiais įvairiausiais atspalviais ir vadovautis principu, jog ryškiau yra geriau. Įvairių spalvų espadriles ir kitą madingą avalynę rasite Pigu.lt el. parduotuvėje.

Nesenstančios balerinos

Būtų keista, jei išskirtiniu patogumu ir universalumu garsėjantys balerinos bateliai šiais metais nebūtų minimi tarp madingiausių. Juos galite priderinti tiek prie kasdienio, tiek ir prie oficialesnio įvaizdžio. Šią vasarą raginama atkreipti dėmesį į smailėjantį priekį ar papildomus papuošimus turinčius apavus, kurie įvaizdžiui gali suteikti dar daugiau moteriškumo. Tačiau su bet kuriomis balerinomis pataikysite tiesiai į dešimtuką.

Loaferiai stačiakampiu priekiu

Nors dažniau galime išvysti loaferius su apvaliu priekiu, atradusios stačiakampio formos modelius, turėtumėte apsvarstyti galimybę juos įtraukti į savo garderobą. Tuo labiau, kad juos galėsite avėti ir rudens pradžioje. Tai – nesenstanti klasika, kuri dera prie įvairių drabužių ir leidžia sukurti pakankamai solidų įvaizdį. Nors vasarą norisi gaivos ir žaismingumo, kartais tenka atrodyti ir oficialiau – tuomet ir reikėtų atsigręžti į šią avalynę.

Balti sportbačiai

Tuomet, kai norisi sukurti kiek sportiškesnį įvaizdį ar tiesiog planuojate ilgesnį pasivaikščiojimą, neišsversite be sportbačių. Kone universaliausi ir ilgiausiai iš mados neišeinantys yra baltos spalvos batai – juos priderinsite ne tik prie sportinių kelnių, bet ir prie vasariškos suknelės. Jau ne vienerius metus tokie apavai neapleidžia tendencijų ir nepanašu, kad ši situacija artimiausiu metu pasikeistų.

Įsigijusios keletą batų iš šio tendencijų sąrašo, galėsite suformuoti ir žavų, ir madingą vasarišką įvaizdį. Nors mados kasmet šiek tiek kinta, visus šiuos apavus lygiai taip pat galėsite avėti ir kitą šiltąjį sezoną – ypač tuomet, jei rinksitės tokius modelius, kurie lengvai dera prie Jūsų aprangos.

22-07š

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode