Sprogimas

Laidų vedėja I. Stasiulevičiūtė: siūlau mažiau planuoti, nes planai mus kartais riboja

 

Šie metai buvo įspūdingi, sako televizijos ir radijo laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė. Ji sėkmingai dirbo eteryje ir neseniai susižadėjo su savo širdies draugu bei žinomu didžėjumi Justinu Žvigu. „Prieš šiuos metus neturėjau tikslo atsidurti ant žurnalo viršelio, karjeros ar asmeninio gyvenimo pokyčių planų. Manau, kad tiesiog reikia leisti įvykti tam, kas turi įvykti“, – teigia ji.

Kaip DELFI sakė pati Ieva, žurnalo „AŠ Ikona“viršelis tikrai nėra eilinis, nors leidinius ji puošė jau ne kartą. „Šis viršelis tikrai nėra eilinis. Vien dėl to, kad jis daug ilgiau bus parduotuvių lentynose (šypsosi). Man tikrai buvo labai malonu gauti šį pasiūlymą. Labai džiaugiuosi dėl tokios startavusios profesionalios komandos“, – šypsodamasi pasakojo ji.

I. Stasiulevičiūtė svarstė, jog norint atsidurti ant žurnalo viršelio reikia pasitikėti savimi, tačiau kartu tai gali tiek pat duoti, kiek ir atimti. „Tikrai žinojau, kad rezultatu liksiu patenkinta ir kaip jiems visiems (žurnalo komandai) tai yra svarbu“, – sakė ji. Tiesa, neįmanoma nepastebėti ir to, kad bepraeinantys metai Ievai nešykštėjo įdomių įvykių ir įspūdingų akimirkų. Neseniai daug dėmesio sulaukė jos sužadėtuvės.

Paklausta, ko praėjusiems metams palinkėtų pati sau, I. Stasiulevičiūtė tik nusijuokė: „Palinkėsiu tik neatsibosti pati sau“. Tačiau kartu žinoma moteris ir pripažino, kad visi šie įvykiai, kurie nutiko jos gyvenime pastaraisiais metais, nebuvo iš anksto preciziškai suplanuoti. „Prieš šiuos metus neturėjau tikslo atsidurti ant žurnalo viršelio, karjeros ar asmeninio gyvenimo pokyčių planų. Manau, kad tiesiog reikia leisti įvykti tam, kas turi įvykti. Siūlyčiau mažiau planuoti, nes planai mus kartais labai riboja“, – sakė ji.

DELFI primena, kad dar lapkričio pradžioje Balyje viešėjęs J. Žvigas į feisbuką įkėlė nuotrauką, kurioje matyti užkandžiaujanti I. Stasiulevičiūtė, o prie jos – prierašas „Good morning, fiancee" (iš anglų kalbos išvertus – „Labas rytas, sužadėtine"). Po nuotrauka kaip mat komentaruose pasipylė bičiulių sveikinimai. Kaip manoma, pora taip oficialiai pranešė apie sekantį savo santykių žingsnį.

Žinia apie tai, jog laidų vedėja ir žinomas didžėjus Justy yra pora pasklido praėjusių matų vasarą, tačiau pora savo jausmų neviešino ir net į kai kuriuos renginius ateidavo atskirai. Vėliau įsimylėjėlių socialinių tinklų paskyrose atsirasdavo vis daugiau įrodymų, jog jiedu – pora. Viename įraše I. Stasiulevičiūtė atskleidė, kad jie susipažino naktiniame klube „Anna Mesha".

Kiek vėliau, kai apie savo santykius įsimylėjėliai pripažino viešai, renginiuose apie sklandančius sužadėtuvių gandus klausiama I. Stasiulevičiūtė nedaugžodžiavo ir nenorėdama atvirauti tik atsakydavo, kad ne paslaptis, jog tarp jų viskas yra gerai ir ji jaučiasi įsimylėjusi.

Apie tai, jog J. Žvigas pasipiršo I. Stasiulevičiūtei, pramogų pasaulyje kalbama jau kurį laiką, tačiau nei vienas, nei kitas šios žinios oficialiai netvirtino.

Lrt.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode