Sprogimas

Dviratininkė Rasa Leleivytė pateko į griūtį ir atsidūrė ligoninėje

Geriausia Lietuvos plento dviratininkė Rasa Leleivytė 2020 metų sezono pradžią norės kuo greičiau pamiršti. Italijos komandai „Aromitalia – Basso Bikes – Vaiano“ atstovaujanti lietuvė savo pirmosiose šių metų lenktynėse dukart pateko į griūtį, o po antrosios nesėkmės penktadienį atsidūrė ligoninėje.

Pagrindinė kandidatė atstovauti Lietuvai Tokijo olimpinių žaidynių dviračių plento lenktynėse R.Leleivytė Ispanijoje vykstančių 4-ųjų daugiadienių lenktynių „Setmana Ciclista Valenciana“ (UCI II kategorija) antrojo etapo (126 km) pradžioje pateko į griūtį ir susilaužė akromioną bei raktikaulį. Rasa šeštadienį išskrido į Italiją. Dviratininkė pranešė, kad jai artimiausiomis dienomis bus atlikta operacija.

R.Leleivytė pirmajame etape (103 km), iki finišo likus 4 km, taip pat pateko į griūtį. Lietuvė ketvirtadienį pasisuko ir susimušė čiurną, tačiau kita dieną stojo į startą.

Keturių etapų lenktynes pradėjo 166 dviratininkės iš 25 komandų.

Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

 

 

 

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode