Sprogimas

Palangoje nugriaudėjo kasmetis teniso turnyras: pritraukė būrį žinomų asmenų

Liepos 8–9 dienomis Palangoje šurmuliavo jau tradiciniu tapęs kviestinis teniso turnyras „Nordstreet Tennis Cup“. Išskirtinės galimybės sudalyvauti kartą metuose vykstančiame renginyje nepraleido gausus būrys teniso mylėtojų, kurių gretose buvo galima išvysti daug žymių ir įtakingų Lietuvos verslo bei sporto pasaulio atstovų. Į pajūrį sugužėję tenisui neabejingi svečiai mėgavosi įspūdingu renginiu, kurį vainikavo ne ką mažiau įsimintinas vakarėlis.    

Į renginį pateko ne visi norintieji

Net trijuose Palangos kortuose – „Tennis Park“, „Pušynas“ ir „Vanagupė“ – vykęs teniso turnyras sutraukė būrį bendraminčių. Dvi dienas trukusiame renginyje buvo galima sutikti daug visuomenei gerai pažįstamų veidų. Kviestinių svečių sąraše atsidūrė įtakingi Lietuvos verslininkai Vladas Numavičius, Nemunas Dagilis, Titas Sereika, Saulius Butkus, Artūras Listavičius, žinomi advokatai Tomas Bagdanskis ir Linas Jakas. Renginio nepraleido ir buvę garsūs Lietuvos sportininkai: krepšininkas Darius Maskoliūnas bei futbolininkas Deividas Šemberas.

„Po pernykščio renginio dalyvių atsiliepimai buvo patys geriausi, visi jau laukė šių metų turnyro datos, tad visos vietos buvo užpildytos tą pačią savaitę, vos tik išsiuntus kvietimus. Nors besikreipusiųjų dar buvo ir vėliau, visų norinčiųjų priimti nebegalėjome – vietų nebebuvo jau birželio mėnesį. Smagu, kad dalyviai vertina kokybišką organizaciją ir nori pasimėgauti gera kompanija“, – teigė viena iš renginio organizatorių, projekto „TennisPassion“ įkūrėja Daiva Labunskienė.

Galimybė pabūti tarp bendraminčių

Kviestiniame moterų ir vyrų dvejetų turnyre iš viso varžėsi net 102 teniso mėgėjai. Vyrų dvejetų „Power“ grupėje nugalėjo Nemunas Dagilis ir Deividas Šemberas, o „Masters“ grupėje pergalę namo parsivežė Saulius Pauža bei Mindaugas Simanaitis. Moterų dvejetų „Masters“ grupėje pirmąją vietą užėmė Jurgita Kveselaitė ir Aušra Rudienė, o „Power“ grupėje – Sandra Krasniakovienė ir Giedrė Ančerevičiūtė. Antrus metus iš eilės per Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną vykstantis renginys visiems tapo puikia proga ne tik pasimėgauti mylimu žaidimu, bet ir vienas kito kompanija. D. Labunskienės ir „Saint Germain“ restorano savininko Dainiaus Vasiliausko organizuojamas renginys dovanojo dalyviams naujus įspūdžius ir smagias patirtis.      

„Man ir Dainiui mintis organizuoti tokį renginį kilo dėl to, kad dauguma teniso turnyrų yra tiesiog „štampuojami“ kiekvieną savaitgalį, neatsižvelgiant į renginio kokybę ir dalyvių poreikius. „Nordstreet Tennis Cup“ suburia bendraminčius ne tik pasportuoti, bet ir puikiai praleisti laiką po teniso mačų bei pasidžiaugti bendravimu vakarėlyje“, – pasakojo D. Labunskienė.

Įspūdžių aptarimas – vakarėlyje

Kaip teigė renginio organizatorė, teniso gerbėjų bendruomenei priklausantys žmonės viskam kelia aukštą kartelę, tad planuojant turnyrą reikėjo kruopščiai apgalvoti kiekvieną detalę.

„Teniso bendruomenė – tai azartiški, sportiški, iššūkius mėgstantys žmonės, kuriems kokybiškas laikas ir puiki kompanija yra tokie pat svarbūs, kaip ir geras teniso mačas. Tai žmonės, kurie renkasi kokybę ir viskam kelia aukštus reikalavimus“, – mintimis dalijosi „TennisPassion“ įkūrėja.

Taikantis į aukščiausius standartus buvo organizuotas ir po rungtynių visus pasilinksminti sukvietęs vakarėlis. „Toda“ restorane vykusioje įspūdingoje renginio uždarymo šventėje dalyviai aptarinėjo dvi azarto kupinas dienas ir mėgavosi gera muzika. Susirinkusiems svečiams savo koncertą surengė garsi atlikėja Urtė Šilagalytė, o šventinę atmosferą padėjo kurti didžėjaus pasirodymas.

Organizatorių nuotr. 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode