Sprogimas

Prasidėjo „Viekšnių kultūros vakarai“

Liepos 1-ąją poezijos vakaru „Žodžiai kvepiantys liepų medumi“, kurį globoja dviejų poezijos knygų autorė Jūratė Norvaišienė,prasidėjo jubiliejiniai penktieji „Viekšnių kultūros vakarai“. Renginių ciklą organizuoja Viekšnių kultūros centro darbuotojai.

 

Poezijos ir muzikos dermė

 

Gausus būrys viekšniškių, tolimesnių ar artimesnių svečių, išsiilgę sparnuoto poezijos žodžio, susirinko prie Viekšnių malūno. Upeliais liejosi eilės, kurias dovanojo poezijos kūrėjai: viekšniškė Sniegina Chriščinavičienė, mažeikiškė Liucija Jagielienė, vyrai iš pajūrio, pasivadinę Padvarninkų vilkas. Poetinį žodį, skirtą ir poetui Vytautui Mačerniui, atvežė viešnios iš Telšių Elena Borusevičienė-Šidlauskienė, Ieva Sigita Naglienė bei Irena Daubarienė. Savo kūrybos posmus, virtusius dainomis, atliko Vilija Imbrienė ir Kęstutis Krencius. Baigiantis renginiui, pakerėti eilių ir muzikos, prie mikrofono savo eilių skaityti kilo ir renginio svečiai.

 

Muzikiniuose intarpuose jautriausias stygas virpino smuikininkė Ligita Stravinskienė ir saksofonistas Gediminas Brūzga.

 

Laukia ir kiti renginiai

Viekšnių kultūros centro direktorė Inga Gudauskienė tikisi, kad didelio dėmesio sulauks ir kiti „Viekšnių kultūros vakarų“renginiai: teatro, kino vakarai, fotografijos diena, šeimų šventė „Linksmieji akmenukai“ ir Viekšnių seniūnijos „Gerumo angelas“ nominacijų vakaras.

Autorės nuotr. Daugiau nuotraukų: (2) Facebook

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode