Sprogimas

Mažeikiuose lankėsi I. Skuodienė

Rugsėjo 28 d. Mažeikių rajono savivaldybės bei rajono vaiko ir šeimos gerove besirūpinančių įstaigų vadovai susitiko su Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos direktore Ilma Skuodiene ir jos darbo komanda. Susipažinta su Šeimos ir vaiko gerovės centro veikla, aptarti  bendradarbiavimo stiprinimo klausimai, pasidalyta patirtimi organizuojant paramą šeimai.  

Susitikime dalyvavo Savivaldybės meras Vidmantas Macevičius, mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, Savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Jolanta Kekytė ir tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatorė Kristina Sereikienė. 

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos direktorė I. Skuodienė nurodė, jog vizito tikslas – stiprinti bendradarbiavimą su savivaldybėmis, kad kuo geriau būtų galima užtikrinti vaikų teises ir gerovę. Direktorė su komanda apžiūrėjo Šeimos ir vaiko gerovės centrą, puikiai įvertino įstaigos veiklą. 

Savivaldybės vadovai pabrėžė tarpinstitucinio bendradarbiavimo svarbą, apibūdino pagalbos vaikui ir šeimai situaciją rajone. Taip pat kalbėta apie atvejo vadybos patirtį, tarpinstitucinį bendradarbiavimą ir iškylančias problemas. Diskutuota apie iškylančius ir įveiktus iššūkius, aptartos tolesnės veiklos tobulinimo galimybės. 

Birutės Šneideraitienės nuotr.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode