Sprogimas

Automobilio remontas, kur rasti patikimus darbuotojus savo automobilio taisymui?

Dauguma automobilių šiandien yra varomi benzininiais arba dyzeliniais vidaus degimo varikliais, tačiau tokie varikliai teršia aplinką ir yra kritikuojami dėl visuotinio atšilimo. Kylančios degalų kainos, nauji ir griežtesni taršos įstatymai bei išmetamųjų teršalų apribojimai privertė automobilius naudoti alternatyvų kurą. Pradėtos gaminti hibridinės, elektrinės ir vandenilinės transporto priemonės, tačiau ir naujiems, ir seniems automobiliams reikalingas remontas. Automobilis yra daiktas, be kurio neįsivaizduojame savo kasdienybės, dėl to jį privalome patikėti tik geriausiems ir patikimiausiems meistrams. Kur tokius rasti?

Kas yra „Dizrida“?

 

Dizrida – tai dyzelinių automobilių servisas Kaune, kuriame profesionalios paslaugos yra teikiamos dar nuo 1998 metų. Bendrovė specializuojasi dyzelinių degalų sistemų (automobilių, traktorių bei kitos technikos) remonto srityje, ir per visus gyvavimo metus jau spėjo užsitarnauti klientų pasitikėjimą.

Kokias paslaugas teikia ši įmonė?

Sėkminga gydymo procedūra galima tik atlikus nepriekaištingą diagnostiką. Automobilių ir technikos pasaulyje taisyklės tokios pačios: gedimų šalinimas prasideda nuo teisingai atliktos, nuodugnios automobilio patikros.

  • Kuro purkštukų gedimai yra gana dažna problema, su kuria anksčiau ar vėliau susiduria kiekviena dyzelinė transporto priemonės. Kuro purkštukų remontas gali būti reikalingas dėl natūralaus jų nusidėvėjimo, dėl nekokybiškų purkštukų pasirinkimo ar suteiktų nekokybiškų remonto darbų. Automobilių servise darbai atliekami greitai ir kokybiškai, paslaugų kaina klientams yra tikrai prieinama, o atliktiems kuro purkštukų remonto darbams suteikiame 12 mėn. garantiją.

  • Kuro siurblių remontas – gana reta prievolė automobilio savininkui. Tai viena patikimiausių ir ilgaamžiškiausių automobilio dalių, kurios gedimas dažniausiai susijęs su netinkamomis automobilio eksploatavimo sąlygomis arba natūraliu jo nusidėvėjimu. Greta aukštos serviso meistrų kompetencijos, kuro siurblių remontas atliekamas naudojant tik pažangiausią įrangą. Dėl šios priežasties, klientai visada gali tikėtis paties geriausio, ilgaamžiško rezultato.

  • Variklių ir turbinų remontas – turbūt daugiausiai informacijos savyje talpinanti automobilių priežiūros sritis. Kaip visi žinome, variklio gedimai transporto priemonėje gali atsitikti dėl šimtų skirtingų priežasčių. Vis dėlto, labai dažnai suprastėjęs variklio darbas yra signalas, kad automobiliui reikalingas profesionalus turbinos remontas. Tad kaip žinoti, su kokia problema susidūrė būtent jūsų automobilis? Puikiai pažįstant ir išmanant automobilio veikimo principą, didžiąją dalį dažniausiai pasitaikančių variklio gedimų galima nustatyti vos iš kelių požymių.

  • Elektronika yra viena svarbiausių šiuolaikinės transporto priemonės dalių. Atitinkamai, kokybiškai atliekamas elektrinės dalies remontas – viena svarbiausių modernaus ir patikimo automobilių serviso dalis. Daugiau nei 20 metų darbo patirtį ir daugiau nei 30 darbuotojų komandą subūręs DIZRIDA autoservisas užtikrina, kad elektrinės dalies remontas bus atliktas itin kokybiškai ir per trumpą laiko tarpą.

  • Automobilio valdymo programavimas – tai paslauga, dėl kurios į autoservise dirbančius meistrus kreipiamasi vis dažniau ir dažniau. Šių paslaugų paklausą ir poreikį lemia vis didesnę reikšmę automobilio veikimui turinti programinė jo dalis.
  • Reikalingas sunkvežimių remontas? Automobilių servise atliekas lengvųjų automobilių ir visų rūšių sunkvežimių, vilkikų, autobusų, mikroautobusų ir kitų sunkiųjų transporto priemonių remontas.
  • DPF raidžių kombinacija – tai tarptautinis dyzelino suodžių filtro trumpinys, tuo tarpu DPF valymas yra dyzelinio automobilio išmetimo sistemos remontas. Automobilių servise atliekama paslauga jums aktuali pasidaro tuomet, kada jūsų transporto priemonėje šis filtras užsikemša.
  • Traktorių kuro sistemos ir variklio remontas turi būti atliktas ne tik kokybiškai, bet ir greitai! Tiek jūs, tiek mes puikiai suprantame, kad intensyviuoju žemės ūkio sezonu – pavasarį, vasarą ir rudenį – laiko remontuoti žemės ūkio techniką tiesiog nėra.
  • Kas yra AdBlue remontas? Kiekviename moderniame dyzeliniame automobilyje yra įdiegta AdBlue sistema, atsakinga už kenksmingų azoto oksidų išmetimo į aplinką mažinimą.

21-296

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode