Marcinkevičius




Įdomiausios kavinės Vilniuje

                                        

Norint išgerti kavos – galima užsukti kone į bet kurią kavinę ar tiesiog pasiimti kavos puodelį išsinešimui ir pasivaikščioti miesto gatvėmis. Tačiau kavos gėrimo valandėlė gali tapti ir smagia patirtimi, mat įvairios kavinės Vilniuje jus nustebins ne tik kavos pasirinkimu, bet ir kitais dalykais. Tad šį kartą dalinamės įdomiausiomis kavinėmis sostinėje, kuriose apsilankyti bent kartą privalu.

Kačių kavinė

Vargu ar rasime bent vieną tikra gyvūnų mylėtoją, kuris nežinotų šios vietos. Šioje kavinėje jūs galite ne tik pasimėgauti skania, aromatinga kava, užkandžiais bet jums kompaniją palaikys ir pulkas draugiškai nusiteikusių kačių. Gyvūnai yra pripratę prie dėmesio, todėl jie itin draugiški lankytojams, o nusprendę pailsėti – nesibodi tiesiog snausti kur papuola ir nesirūpina, kad kas nors jiems trukdo.

“Strange love” kavinė

“Strange love” kavinė Vilniuje puikiai tiks ir patiks tiems, kurie itin vertina stilingą bei estetišką aplinką. Čia jus pasitiks kokybiška kava, itin erdvus, kiek minimalistinis interjeras bei atsiveriantis puikus vaizdas pro langą. Taip pat šioje kavinėje galėsite pasimėgauti ne tik kavos puodeliu su desertu, bet ir kuo puikiausiai papietauti. “Strange love” – tai stilingo jaunimo itin mėgstama vieta.

“Elska coffee” kavinė

Tai dar viena, pakankamai neseniai atsidariusi kavinė Vilniuje, kuri siūlo ne tik itin kokybiškos kavos asortimentą, bet daugelį sužavi ir savo Islandijos dvasia alsuojančia atmosfera. Čia galite ir su draugu jaukiai pasėdėti, ir kuo puikiausiai su kompiuteriu padirbėti. Beje, įdomus faktas, kad žodis elska išvertus iš islandų kalbos reiškia meilę.

“Backstage cafe” kavinė

“Backstage café” kavinė itin mėgstama žmonių, kurie vertina stilingą atmosferą bei siekia išskirtinumo. Lofto stiliaus kavinė pasitiks jus su bohemiška aura. Kavinėje jaukiai jausitės tiek lėtai gurkšnodami kavą, tiek skaitydami knygą ar dirbdami nešiojamuoju kompiuteriu, kai iš namų dirbti taps nuobodu. O dėl itin stilingo interjero, bet kurioje kavinės vietoje padaryta nuotrauka, puikiai papuoš jūsų socialinių tinklų paskyrą.

“Huracan coffee” kavinė

“Huracan coffee” kavinė jau spėjo užkariauti ne vieno vilniečio ar sostinės svečio širdį. Ir nieko keisto, mat tai viena seniausiai Vilniuje veikiančių tikrai kokybiškos kavos kavinių. Klientų lojalumą ši vieta užsitarnavo ne be reikalo, todėl vertinantiems kokybę – rekomenduojame čia apsilankyti.

“Taste map” kavinė

“Taste map” kavinė itin vertinama tų, kuriems svarbi kavos gėrimo kultūra, kuriems neužtenka vien puodelio paprastos kavos su pienu. Vertinantiems kokybę, norintiems daugiau sužinoti apie kavą bei jos paruošimo būdus – “taste map” kavinė tam puikiai tinkama vieta.

Įvairios kavinės Vilniuje pateisins net didžiausių gurmanų lūkesčius tiek pačiai kavai, tiek ir aplinkai, kur ji geriama. Norite naują vietą rasti greitai ir paprastai? Puiku! Nes www.visalietuva.lt įmonių kataloge visos kavinės Vilniuje yra vienoje vietoje!

Kavinių Vilniuje rubriką rasite ČIA.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode